• Kristian Bøe

Ashtanga Fordypnings helg, 6 – 8 september 2019


Lofoten om sommeren er en pulserende turistmagnet som trekker stadig økende mengder turister fra alle verdenshjørner. Turistene har nå reist og i Hattvika kan dere oppleve en weekend med Ashtanga yoga sammen med Vibeke Klemetsen og Pernille Bønkan.

Yoga i unike omgivelser

Rammene for arrangementet er Lofotens vakre natur. De autentiske nyoppussede rorbuene til Hattvika Lodge og deres private restaurant er basecamp for oss denne helgen - helt nede i vannkanten i fiskeværet Ballstad er vi omringet av det vakreste Lofoten har å by på. Flottere ramme for en yoga retreat skal man lete lenge etter. Vi tilbyr en «annerledes» yoga retreat som fordyper og fremmer sosiale relasjoner.

Priser

Yoga grunnpakke: 3500,- (alle fellesøkter)

Overnatting og mat hos Hattvika Lodge kr 1.690,-/ person/ natt

Total pakke yoga, mat og overnatting: 6880,-

Inkludert i prisen: Pick up service på flyplass, Leknes eller Hurtigruten, Stamsund. Mat alle dager (frokost, lunch og middag). Overnatting på Hattvika Lodge. Transport til og fra aktiviteter, turer og spesifiserte aktiviteter.

Ikke inkludert: Reise til/fra Lofoten. Evt. alkohol.

Romfordeling: Hattvika Lodge har fleksibel romfordeling og vi planlegger for dobbelt rom innkvartering som betyr at deltakerne bor sammen.

Hver økt: 500,- (Drop-in hvis man ikke ønsker å være med på alle øktene)

Timeplan

Fredag 6.september

18.00 – 19.30 Intro og velkommen, etterfulgt av en guidet time (passer for alle)

20.00 – 21.00 Middag

Lørdag 7.september

7.00 – 8.30 Mysore style - assistert egen praksis

8.30 – 10.00 Ledet time - (for de som foretrekker det eller ikke har gjort ashtanga yoga før)

10.30 – 11.30 Brunsj

12.00 – 16.00 Fritid/turtid/padling etc

16.30 – 18.00 Ettermiddags yoga – teori/filosofi/pust/meditasjon

19.00 – 20.30 Middag

Søndag 8.september

7.00 – 8.30 Mysore style - assistert egen praksis

8.30 – 10.00 Ledet time - (for de som foretrekker det eller ikke har gjort ashtanga yoga før)

11.00 – 12.00 Brunsj

12.00 – 15.00 Fritid/turtid

15.00 – 16.30 Ettermiddagsyoga – teori/filosofi/pust/meditasjon

16.30 Snacks før avreise

Mat:

Enkel frokost, frukt, grøt m/tilbehør

Brunch: Suppe, salat

Middag: Lett og lokal middag

Det vil bli satt opp ulike aktiviteter som man kan melde seg på:

  • Topptur

  • Kajakkpadling

  • Surfing

Pris for dette kommer i tillegg og påmelding gjøres på et senere tidspunkt.

Det blir også mulighet for Auyrvedisk og Thai inspirert massasje med Marcos Redondo(Spania) - en massasje-master utenom det vanlige, som bla jobber for 4seasons over hele verden. Han har sagt ja til å være med oss for denne spesielle anledningen. Pris og påmelding blir også informert om på et senere tidspunkt.

Påmelding og kontaktinformasjon

Påmelding og alle henvendelser til Vibeke Klemetsen

vibeke.klemetsen@runandrelax.com

+47 93611302

PÅMELDINGSFRIST: 1. August 2019

Velkommen!

YOGA og AKTIVE OPPLEVELSER (tidligere arrangement med Vibeke Klemetsen)

Idyllisk skjærgård og hvite strender, stupende havørn over tungsjø fra Nordishavet som knuser inn i stupbratte fjell og dramatiske klippelandskap; det finnes neppe noen bedre måte å oppleve yoga på enn i disse omgivelsene og samtidig smake på en fabelaktig opplevelses meny!

PÅMELDING: send en epost til post@hattvikalodge.no

Bli med Vibeke Klemetsen på en inspirerende langhelg fylt med yoga, egentid og refleksjoner i verdens vakreste øyrike. Sammen med Hattvika Lodge setter vi fokus på gode yoga økter, utviklende diskusjoner, spennende turer, surf og god kortreist mat. Agenda er tilrettelagt for par, men hvordan par settes sammen er helt opp til dere – vi sier KOM SOM DU ER – par er et relativt begrep! Rammen for arrangementet er Lofotens vakre natur, uimotståelige fiskevær med autentiske Hattvika Lodge’s rorbuer og private restaurant. Vi tilbyr en annerledes yoga retreat som i tillegg til økter byr på fellesarenaer som fremmer sosiale relasjoner. Vi bor samlet på et nyoppusset rorbuanlegg i fiskeværet Ballstad, der Hattvika Lodge er basecamp for dere.

Torsdag, 25 april Innsjekk, velkommen og middag Fredag, 26 april Yoga, aktiviteter, matopplevelser og diskusjoner Lørdag, 27 april Yoga, aktiviteter, matopplevelser og diskusjoner Søndag, 28 april Yoga, aktiviteter, matopplevelser, avreise Fullt program og beskrivelser kommer på epost til interessenter - kontakt Kristian på post@hattvikalodge.no

for påmelding og informasjon.

Medarrangører; www.runandrelax.com og www.vibekeklemetsen.no

#Event #Yoga #Adventure

527 views

Hattvika Lodge

Hattvikveien

8373 Ballstad

Norway

post@hattvikalodge.no

© 2015 by Hattvika Lodge/

Hattvika Brygge.

 

  • Grey TripAdvisor Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon