Hattvika Lodge tilbyr forskjellige type overnatting.

 

Dere finner Hattvika Lodge ytterst i Hattvika i et ekte rorbu miljø som oser av historie og ligger perfekt til for et aktivt opphold i Lofoten. Bygningsmassen er nyoppusset og klare for å ta imot deg som ønsker høy komfort, vennlige verter sammen med private omgivelser.

Alle enheter har moderne baderom, fullt utstyrt kjøkken, flotte soner for avslapping og spiseplasser tilpasset soveromsløsningene. De forskjellige enhetene er nylig renovert med høy og moderne standard, slik at dere kan ta pulsen på Lofoten's sjarm og tradisjon.

Om dere er ute etter å leie rorbuer i Lofoten er Hattvika Lodge og Hattvika Brygge et utmerket valg for deres opphold!

 

Området er tett på elementene vi er stolte av i Lofoten. Dere bor praktisk talt på havet og fjellene som omkranser Ballstad ruver i bakgrunnen.

Gjesten kan avbestille kostnadsfritt inntil 14 dager før ankomst. Gjestene vil bli belastet den totale prisen dersom dere avbestiller 14 dager før ankomst.

 

2020_Kart_Hattvika_2.0_2000pix.jpg
Nordbua #1, #2 og #3

 

Dette er 2 like leiligheter (55 kvm) og en litt større (78 kvm), nylig renovert over 2 plan. Leilighetene ligger sentralt plassert i anlegget med utsikt gjennom panoramavinduer fra avslappingsonen i 2'dre etasje ut mot Hattvika.

Leilighetene har 2 soverom (#1 og #3), moderne stort bad og kjøkkenløsning for selvhushold. Nordbua #2 har 3 soverom. 

Tilgang til leilighetene fra kaia i Hattvika. Privat parkeringsplass noen få meter fra inngangsdøra. Leilighetene passer for mindre familier som ønsker gode soveløsninger under sitt opphold i Lofoten.

 

Sørbua #1 og #2

 

Dette er 2 like leiligheter, nylig renovert over 2 plan. Her får dere panoramautsikt til Lofothavet og et aktivt fiskemottak på andre siden av sundet.

Leilighetene har 3 soverom hver seg, stort og moderne bad og gode avslappingsoner og fullt utstyrt kjøkken for selvhushold. Totalt 6-8 soveplasser, ca 90 kvm. WiFi er inkludert.

Tilgang til leilighetene fra privat parkeringsplass noen få meter fra inngangsdøra. Leilighetene passer perfekt for større familier/ private grupper som ønsker litt plass rundt seg på sin Lofotferie!

Myklebustbua #1, #2, #3 og #4

 

Dette er 4 mindre leiligheter der 2 leiligheter M#1 og M#2 (Ca 35 kvm) har separat soverom og M#3 og M#4 (Ca 25 kvm) har sovealkove. Leilighetene ligger sentralt plassert i anlegget med med utgang direkte til kaianlegget og utsikt mot Skottinden.

Leilighetene har alle kjøkkenløsning for selvhushold, moderne bad og soner for avslapping.

Tilgang til leilighetene fra kaia i Hattvika og privat parkeringsplass på fellesparkering. Leilighetene passer for par eller enkeltreisende som ønsker gode soveløsninger under sitt aktive opphold i Lofoten og forretningsreisende.

 

Strømøybua #1, #2 og #3

 

Dette er 3 mindre leiligheter med 2 soverom og 4 sengeplasser hver. Leilighetene ligger sentralt plassert i anlegget med med utgang direkte til egen privat terrasse og utsikt mot havna i Hattvika.

Leilighetene har alle kjøkkenløsning for selvhushold, moderne bad og soner for avslapping.

Tilgang til leilighetene privat parkeringsplass på fellesparkering. Leilighetene passer for par eller enkeltreisende som ønsker gode soveløsninger under sitt aktive opphold i Lofoten og forretningsreisende.

 

Bendiksenbua

 

Bendiksenbua er vår nyeste og mest luksuriøse enhet - lokalisert i hjertet av vårt rorbuanlegg i Hattvika. Leiligheten har 2 store soverom, der master bedroom har eget bad. Stuen oppleves som stor med luftig takhøyde og fullt utstyrt kjøkken.
Bendiksenbua har direkte utgang til egen terasse med Jacuzzi og utedursj, samt en egen krok for morgenkaffen (da soloppgangen treffer denne delen av Hattvika først).
4 sengeplasser som konfigureres etter ønske. Leiligheten passer for den kvalitetsbeviste gjest som ønsker seg det lille ekstra.... 

Hattvika Lodge

 

Hattvika Lodge består av 3 bygninger; hovedhuset, annekset og Langbua. Hattvika Lodge leies ut samlet til private grupper/ firma og tilbyr opptil 13 sengeplasser.

Alle enheter har moderne bad, fleksible sengeløsninger og kjøkkenfasiliteter tilpasset større grupper. Hattvika Lodge ligger privat til ved kaia til det øvrige området og tilbyr det beste overnattingsalternativet i Lofoten for aktive gjester! 

På tunet utenfor hovedhuset er det badsue og badestamp som setter prikken over i-en for oppholdet i Lofoten.

Hattvika Lodge tilbyr privat restaurant med løsninger for å leie privat kokk. Pris på forespørsel.

HATTVIKA HILLSIDE

 

Hattvika Hillside er vårt svar på å knytte fjell og hav sammen og som skal gi magiske overnattings opplevelser i Lofoten. Hattvika Hillside har sjenerøse bad for velvære, gode senger, en privat balkong og daybed i et stort vindu. Hattvika Hillside er designet for å kunne observere nordlyset og midnattssolen fra sengen…

 

Inkludert frokost.

 

NAUSTET

 

Naustet/ The Nest house – 6 sengeplasser i køyesenger

Originalt bygget som utstyrslager for fiskere og deres virke. Restaurert til en koselig åpen-løsning med kapasitet opp til seks gjester i et stort fellesrom.

Fullt utstyrt kjøkken for selvhushold og bad med flislagt dusj og varme i gulvet.

Gratis WiFi.
 

Tilgang til NAUSTET fra privat parkeringsplass på fellesparkering. 

 

Hattvika Lodge

Hattvikveien

8373 Ballstad

Norway

post@hattvikalodge.no

© 2015 by Hattvika Lodge/

Hattvika Brygge.

 

  • Grey TripAdvisor Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon